Gastouder aangeboden / gevraagd

           

         Wij zijn dringend op zoek naar gastouders in Anna Paulowna. Interesse?                       

                    Neemt u dan vooral contact met ons op!  Tel. 0224-591470.


De volgende gastouders bieden zich aan:

Julia Kuiper, gastouder in St. Maartensbrug (aan de Rijksweg van Den Helder naar Alkmaar), is per direct beschikbaar op maandag en dinsdag tot 14.30 uur en van woensdag t/m vrijdag de gehele dag. De kinderen in de opvang maken kennis met het boerderijleven: er zijn honden, katten, kippen, koeien, en schapen. Voeren, aaien en verzorgen behoort dan ook tot de mogelijkheden net zoals lekker spelen in zowel de ruime binnen- als buitenruimte.

Om een beetje een idee te krijgen wie Julia is kunt u ook eens een kijkje nemen op haar Facebookpagina waar zij onder de naam Julia Kuit- Kuiper te vinden is. Zij zet hier regelmatig foto’s of verhaaltjes op van wat er allemaal bij haar op en om de boerderij gebeurt. Voor contact belt u naar 06-15106604 of stuur een mail naar julia.kanaalzicht@outlook.com


Miranda uit Schagen (wijk Vogelbuurt) heeft plek voor uw kind van dinsdag t/m vrijdag in de leeftijd 0-4 jaar. Haar werktijden zijn van 7.30 - 18.00 uur. Zij is ervaren, rustig, duidelijk en flexibel. Gaat graag naar buiten en volgt het rimte van uw kind zoals hij/zij dat nodig heeft.


Johanne gastouder in Breezand, is de gehele week beschikbaar waarbij de tijden in overleg zijn. Johanne vindt het leuk om het werk als gastouder te combineren met haar eigen gezin. Ook haar kinderen vinden het altijd gezellig als er andere kinderen komen. Zo hebben ze ook altijd iemand om mee te spelen. Er wordt regelmatig geknutseld, getekend of spelletjes gedaan. Maar ook buitenspelen en erop uitgaan is favoriet bij de kinderen. Er is een grote tuin waar uw kind zich prima in kan vermaken. En er is ook aan de beestenboel gedacht in de vorm van: konijnen, katten, paarden, kippen en vissen. Voor meer info. belt u naar: 06-15572738


Tamara Schilder, gastouder in St. Maartensbrug, is een ervaren, enthousiaste en sensitieve gastouder. Zij woont aan de Grote Sloot en heeft beschikking over veel (buiten-) speelruimte. Zij is beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag in overleg en is gespecialiseerd in opvang voor 0-4 jarigen.  

Kenmerken van Tamara:

- Rust, Ritme en Reinheid , Flexibel in de opvang

- Ik ben lief, zorgzaam, sensitief en vrolijk!

- Ik kijk naar het kind; elk kind heeft zijn/haar eigen identiteit

- Leuke activiteiten/thema’s

- Veel voorlezen, zingen, knutselen en lekker buitenspelen (laarzen en overall mee!)

- Verantwoorde (biologische) voeding

Gerda, gastouder in Schagerbrug, is per direct beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Zij is een ervaren en hartelijke gastouder waar uw kind zich zeker bij zal thuis voelen. Bij haar staat duidelijkheid, structuur, gezelligheid en respect centraal.  

                                                                                    

Onze gastouders zijn betrokken, betrouwbaar en ervaren. Informeer gerust naar de mogelijkheden!